Laatste nummer van jaargang drie ligt nu in de digitale winkelrekken​

Het laatste nummer van jaargang drie van WAAIERS ziet op vandaag het levenslicht. We denken of hopen dat het opnieuw de moeite zal zijn en dat jullie, de lezers, er weer kunnen van genieten.

Opnieuw zal de nostalgische lezer zijn gading vinden. Naast de klassiekers zoals het verhaal van FAEMA en de saga van ROKADO gaat het deze keer o.a. over een ontsnappingskoning. Albert Bourlon heeft nog altijd de langste ontsnapping in de Tour de France op zijn naam staan, maar had daarvoor al menig andere ontsnapping op zijn palmares staan.

Twee redactieleden vertellen over hun eerste stappen als wielerverzamelaar, verhalen die bij vele lezers de herinneringen aan de 5 BEF die ze kregen na de mis om te spenderen in de snoepwinkel, weer zullen naar boven brengen.

Marcel Baetens, gastschrijver, is begonnen met de geschiedenis van het Aalsters na-Tour-criterium te beschrijven. Er is een item over tweelingbroers in de koers en we herleven de spannende winteravonden op de piste met de voorlopers van de Europese kampioenschappen.

Verder de klassiekers: pubkaarten, reeksen, boeken, beurzen, vragen en reacties. En als toemaatje een item Factcheck waarin we onwaarheden of fouten die verspreid werden door de concullega’s rechtzetten.

Kortom, weer een lijvig nummer om de winteravonden te vullen.

De redactieraad van WAAIERS,
Hans, Jan, Patrick, Stefaan en Jan,